07 November 2010

SUAI KENAL BLOGGER.. ANDA BERMINAT?


Assalammualaikum~~~
hye sume?sihat???

hah, korang sume kalau yg suke blog mesti kenal kat pemilik wajah di atas tu kan~~~
die nieyh one of the femes blogger kat Malaysia nieyh....

skg nieyh lak, die ade buat sesi suai kenal antara blogger2 yg ade, lagi2 tuk blogger yg bru berjinak-jinak cam aku nieyh, hihihihi....

so klu korang sume nak join gak, just klik kat nme die tu, then follow je steps yg ade~~

lastly, terima kasih kerana sudi jengah dan rajin2 la berkongsi informasi yg menarik ye~~(mentang2 la blog aku nieyh byk informasi je,hihhihi)

bye......

18 comments:

  1. feymes la epis pasni uols..kalah mek..huhu

    ReplyDelete
  2. kite saling berkongsi informasi, apa yg terdaya, itulah yg kita lakukan~~~hihihih....

    ReplyDelete
  3. saya pun suka doremon.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sudah follow kamu..
    salam kenal dari alieff :)

    ReplyDelete
  5. sudah follow kamu jugak..:)
    salam perkenalan epis...:)

    ReplyDelete
  6. terima kasih...salam perkenalan~~~

    ReplyDelete
  7. nora dh dtg n fllow kau.... hope you do so... hhheehe... jemput2 na dtg mine...

    ReplyDelete
  8. Another piece of Ben Ashaari.com
    "Selamat BERKENALAN"
    http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

    ReplyDelete
  9. bantu membantu dan bekerjasama.. hahah!

    ReplyDelete
  10. Nice blog.. Salam Perkenalan…

    http://lovelyvioletent.blogspot.com

    ReplyDelete